Διεθνή

Βρετανία: όλοι αναρωτιούνται αν ο πρίγκιπας Χάρι θα σταθεί στο πλευρό της οικογενείας του 

Περισσότερο από ποτέ στη ζωή του, ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται ενώπιον μιας δύσκολης κατάστασης και όλοι περιμένουν την δική του αντίδραση .

Ο 75χρονος πατέρας του βασιλιάς Κάρολος θα μπει στο νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση προστάτη .η νύφη του έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας  που απαιτεί εβδομάδες ανάρρωσης, και ο αδελφός του, Ουίλιαμ, έχει αποσυρθεί απο όλα τα καθήκοντα του για να είναι κοντά στη σύζυγο του και τα παιδιά του.

Χωρίς αμφιβολία, αυτή είναι η στιγμή για τον Χάρι να επιβεβαιώσει αν θα είναι στυλοβάτης υποστήριξης που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η οικογένεια του, ή θα συνεχίσει να αρνείται την οποιαδήποτε υποστήριξη και να βρίσκεται σε απόσταση.

Παρά τα προβλήματα υγείας στην Βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας  ,ο πρίγκιπας συνεχίζει το πρόγραμμα του.

Την Παρασκευή το βράδυ στο Λος Άντζελες τιμήθηκε  ως “ζωντανός θρύλος της αεροπορίας” για την περίοδο που υπηρέτησε ως πιλότος ελικοπτέρου στον στρατό. Ο πρίγκιπας ανέβηκε στη σκηνή στο Beverly Hills Hilton για να λάβει το βραβείο του από τον ηθοποιό Τζον Τραβόλτα.

Όλοι πάντως πίσω στην χώρα αναρωτιούνται αν θα πάρει το αεροπλάνο να συμπαρασταθεί στον αδελφό του και τον πατέρα του έστω και τώρα η θα παραμείνει στην Αμερική κοντά στη σύζυγο του Μέγκαν την οποία πολλοί κατηγορούν ως υπαίτια στην αλλαγή της συμπεριφοράς του και της απομάκρυνσης του από την οικογένεια.

Σίγουρα είναι μια ευκαιρία τα δυο αδέλφια να έρθουν και πάλι πιο κοντά.

Για περισσότερη  ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα ακολουθήστε την σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/enjoynews.gr/

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button