ShowbizΜΟΔΑ

Τζενιφέρ Λόπεζ 3 νυφικά απο τον Ralph Lauren για τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ

Ο διάσημος οίκος Ralph Lauren, αν και δεν συνηθίζει να σχεδιάζει νυφικά  δημιούργησε τρία εντυπωσιακά νυφικά -φορέματα  για τον γάμο της καλής του φίλης, Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ.

 

Πάνω από 1.000 μαντήλια και 500 μέτρα υφάσματος κόπηκαν σε βολάν για να δημιουργήσουν την αιθέρια εκδοχή του κλασικού φορέματος με ζιβάγκο του Ralph Lauren.Το βολάν στη συνέχεια ράφτηκαν στο χέρι, δημιουργώντας μια ογκώδη, ρομαντική φούστα. Και για να προστεθεί λίγο περισσότερο δράμα στην εμφάνισή της, το λουκ ολοκληρώθηκε με ένα μακρύ πέπλο.

Στη συνέχεια η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε άλλα δύο νυφικά, του ίδιου οίκου.

Το δεύτερο φόρεμα της είχε μαργαριτάρια και μικροσκοπικές πιέτες από τούλι και μετάξι, καθώς και λεπτομέρειες από κρύσταλλα Swarovski. 30 άτομα χρειάστηκε να δουλέψουν για 700 ώρες για να κεντήσουν στο χέρι το εξώπλατο, περίτεχνο νυφικό φόρεμα.

Το τρίτο φόρεμα ήταν κεντημένο με κρύσταλλα Swarovski και είχε πέπλο «κουκούλα». 

«Τα φορέματα ήταν ονειρεμένα… ευχαριστώ Ralph Lauren έγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ στο μπλογκ της,«On the JLo» μαζί με μια σειρά από τα σκίτσα των νυφικών, αλλά και την ίδια να τα φορά. Και πρόσθεσε: «Θα μοιραστώ μερικές ακόμα φωτογραφίες και κάποιες λεπτομέρειες για τη μεγάλη μας μέρα πολύ σύντομα στο On The JLo».

Όσο για τον Μπεν Άφλεκ παρέμεινε κλασικός με ένα λευκό σακάκι σμόκιν Ralph Lauren Couture, μαύρο παντελόνι και ασορτί παπιγιόν. Τα πέντε παιδιά τους, φορούσαν επίσης λευκά Ralph Lauren Couture.

πηγη φωτο :On The JLo

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button