Magazino

Τζεφ Μπέζος – Λόρεν Σάντσεζ: Παντρεύτηκε το λαμπερό ζευγάρι

Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ πραγματοποίησαν την τελετή του γάμου τους στο νησί San Giorgio Maggiore. Η γαμήλια τελετή του ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 21:00 το Σάββατο (27.06.2025) στη Βενετία-

Περίπου 200-250 μεγάλα ονόματα από τη σόουμπιζ, την πολιτική και τις επιχειρήσεις έδωσαν το παρών στο υπέρλαμπρο event, το κόστος του οποίου υπολογίζεται σε 50 εκατομμύρια δολάρια.

Η κόρη του Αμερικανού προέδρου Ιβάνκα Τραμπ, ο Μπιλ Γκέιτς, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, η Κιμ Καρντάσιαν, η Κένταλ και η Κάιλι Τζένερ, το αστέρι του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι ή ακόμα και η παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ και η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ήταν  μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων.

Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ, μετά τον πολιτικό τους γάμο στις ΗΠΑ, διοργάνωσαν ένα τριήμερο εορτασμό για την γαμήλια τελετή, η οποία αυτή τη φορά έγινε ανοιχτή, με τις φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της τελετής η Λόρεν Σάντσεζ μοιράστηκε στα social media την πρώτη της φωτογραφία από τον γάμο της με τον Τζεφ Μπέζος. Η 55χρονη επέλεξε ένα εντυπωσιακό νυφικό με δαντέλα και ένα μακρύ πέπλο.

Οι καλεσμένοι υποδέχθηκαν την άφιξη του ζεύγους με έναν εκρηκτικό μουσικό χαιρετισμό: τραγούδησαν τρομπέτες, βιολιά και μία ζωντανή gospel χορωδία.

Ο Ματέο Μποτσέλι, γιος του διάσημου τενόρου Αντρέα Μποτσέλι, έδωσε το έναυσμα για τη γαμήλια δεξίωση του ζευγαριού. Άνοιξε το πρόγραμμά του με το εμβληματικό κομμάτι του Έλβις Πρίσλεϊ, «I Can’t Help Falling in Love With You». Ο γιος του Ιταλού τενόρου, κλήθηκε καθώς ο πατέρας του δίνει συναυλίες στη νότια Ιταλία αυτό το Σαββατοκύριακο και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button