ΑΠΟΨΕΙΣ

Τρίκαλα: Συνελήφθησαν δύο άτομα για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος – Κατασχέθηκαν κοσμήματα και 3.650 ευρώ

Δύο ημεδαποί, ηλικίας 25 και 27 ετών, συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης (3-11-2026) στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν να έχουν στην κατοχή τους διάφορα κοσμήματα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 3.650 ευρώ, τα οποία φέρεται να είχαν προμηθευτεί από τον 26χρονο.

Τα κοσμήματα και τα χρήματα κατασχέθηκαν, καθώς διερευνάται η προέλευσή τους, ενώ από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button