ΑΠΟΨΕΙΣ

Τρίκαλα: Άγρια συμπλοκή σε φιλανθρωπική εκδήλωση-Μια γυναίκα στο νοσοκομείο

http://Άγρια συμπλοκή με αποτέλεσμα μια γυναίκα να σπάσει το πόδι της σε φιλανθρωπική εκδήλωση στα Τρίκαλα.Άγρια συμπλοκή με αποτέλεσμα μια γυναίκα να σπάσει το πόδι της σε φιλανθρωπική εκδήλωση στα Τρίκαλα.

Πιο συγκεκριμένα , μια  γυναίκα τραυματισμένη με κάταγμα στο πόδι και δύο συλλήψεις ήταν το αποτέλεσμα επεισοδίου σε εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό στα Ρόγγια Τρικάλων

Τέσσερα περιπολικά έσπευσαν στον χώρο, όπου το Σωματείο Αγκαλιά Αγάπης  διοργάνωσε την εκδήλωση.

Δυστυχώς κάποιοι δεν σεβάστηκαν ούτε το καλό σκοπό τις εκδηλώσεις, ούτε την ονομασία του σωματείου και προτίμησαν να “αγκαλιαστούν” χωρίς αγάπη με πολύ  ξύλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο χώρο της εκδήλωσης έφτασε περιπολικό της αστυνομίας ύστερα από καταγγελία κατοίκου της περιοχής, για διατάραξη της κοινής ησυχίας εξαιτίας της εκδήλωσης.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν να συλληφθεί με χειροπέδες μάλιστα ο υπεύθυνος της εκδήλωσης και από κει και πέρα άρχισε η διένεξη.

Εκτός από τα περιπολικά ένα ασθενοφόρο έσπευσε στον τόπο της συμπλοκής για να παραλάβει μία γυναίκα η οποία ποδοπατήθηκε στη συμπλοκή, με αποτέλεσμα να να σπάσει το πόδι της και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button