Ελλάδα

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Γεμάτα φεύγουν τα πλοία με εκδρομείς

Κορυφώνεται η έξοδος για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Αυξημένη είναι η  κίνηση σε λιμάνια και εθνικές οδούς.Όπως φαίνεται με σύμμαχο τον καλό καιρό οι ταξιδιώτες έχουν γεμίσει το πρωί το λιμάνι του Πειραιά και φεύγουν έστω για την μίνι απόδραση του τριήμερου  του Αγίου Πνεύματος .

 

Την ίδια ώρα απο το πρωί του Σαββάτου η κίνηση στα διόδια έχει αρχίσει  να αυξάνεται.

 Για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 14 δρομολόγια, 40 για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, 14 από το λιμάνι τη Ραφήνας και 8 από το Λαύριο.

Η πληρότητα των πλοίων για τους βασικούς προορισμούς Κυκλάδες και νησιά Αργοσαρωνικού αγγίζει σε πολλές περιπτώσεις το 100%.

Χαρακτηριστικό είναι το σημερινό δρομολόγιο του Hight Speed 4 για Πάρο, Νάξο και Κουφουνήσι είναι sold out, όπως και αυτό του Σαββάτου για Σύρο, Τήνο και Μύκονο. Στο δρομολόγιο του Blue Star Delos έχουν γίνει κρατήσεις από περίπου 1.600 επιβάτες, ενώ για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 21 αναχωρήσεις από Πειραιά προς διάφορους προορισμούς και 41 προς Αργοσαρωνικό.

Αλλά και από το λιμάνι της Ραφήνας αναμένεται η κίνηση να είναι αυξημένη για Άνδρο, Τήνο και Μύκονο. Σήμερα για τη γραμμή έχουν προγραμματιστεί πέντε δρομολόγια (δύο το πρωί και τρία το απόγευμα),

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button