Τραγωδία στις Σέρρες: Μητέρα και γιος σκοτώθηκαν σε μετωπική σύγκρουση με φορτηγό

Με αίμα βάφτηκε για ακόμη μία φορά η άσφαλτος, καθώς δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (7/8/2026) στις Σέρρες, όταν επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό.
Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 7:30 το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Αμφίπολης – Δράμας, στο ύψος της Παλαιοκώμης Σερρών.
Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους οι δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, ένας 24χρονος και η 43χρονη μητέρα του, υπήκοοι Αλβανίας. Ο νεαρός οδηγούσε το όχημα, ενώ η μητέρα του καθόταν στη θέση του συνοδηγού.
Ο 56χρονος οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου νοσηλεύεται.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και πληρώματα του ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών, ο 24χρονος και η μητέρα του ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.
Η μητέρα και ο γιος διέμεναν επί σειρά ετών στην Παλαιοκώμη Σερρών και ήταν γνωστοί στην τοπική κοινωνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το φορτηγό έφερε κάμερα καταγραφής, η οποία φέρεται να έχει αποτυπώσει καρέ-καρέ τις στιγμές πριν και κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης. Το υλικό αναμένεται να εξεταστεί από τις αρμόδιες Αρχές στο πλαίσιο της έρευνας.
Η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο δυστύχημα.



