Ελλάδα

Το τερμάτισε ο Αμβρόσιος :μιλάει για πρόβλεψη ισοπέδωσης της Αθήνας από σεισμό

«Τώρα τελευταία στο Άγιον Όρος έχει κυκλοφορήσει μία τραγική προειδοποίηση ! Εύχομαι να είναι fake news»

Ο πρώην μητροπολίτης μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας υποστηρίζει ότι «κυκλοφορεί» στο Άγιο Όρος μια πρόβλεψη για χιλιάδες νεκρούς λόγω σεισμού από την Αταλάντη ως απάντηση του Θεού στην αποστασία μας και ότι η οργή του Θεού θα προκαλέσει καταστροφικό σεισμό στην Αττική!

«Η οργή, λοιπόν, του Θεού για την αποστασία μας από την πατρική Του αγκαλιά εκφράζεται με όλα αυτά τα καταστροφικά φαινόμενα, τα οποία επεκτείνονται σε ολόκληρο τον πλανήτη μας, αφού ολόκληρη η γή είναι δημιούργημά Του!» συμπληρώνει στο μήνυμα του ο πρώην μητροπολίτης.

Μάλιστα αποκαλύπτει  την φήμη που κυκλοφορεί στο Άγιον Όρος, σημειώνοντας ότι ο ίδιος ελπίζει ότι να είναι fake news.

Σύμφωνα με την «προειδοποίηση» από το Άγιον Όρος, η Αττική θα καταστραφεί από μεγάλο σεισμό που θα γίνει στον Κορινθιακό και θα προέρχεται από το γνωστό ρήγμα της Αταλάντης.

Όπως αναφέρει ο πρώην μητροπολίτης, από τα φονικά ρίχτερ θα υπάρξουν 80.000 νεκροί και 800.000 τραυματίες, ενώ 2,5 εκατ. πολίτες θα μείνουν άστεγοι.

«Τώρα τελευταία από το Άγιον Όρος έχει κυκλοφορήσει και μία τραγική προειδοποίησις! Εύχομαι να είναι fake news. Σύμφωνα με την οποία θα υπάρξουν 80.000 νεκροί, 2.500.000 άστεγοι και 800.000 τραυματίες από σεισμό των Αθηνών, ο οποίος θα γίνει και θα προέρχεται από τον Κορινθιακό και την Αταλάντη» αναφέρει ο Αμβρόσιος.

Δεν μας έφθαναν τα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες τώρα έχουμε και κληρικούς να κανουν προβλέψεις σε ρόλο σεισμολόγου

👉ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook  για περισσότερη ενημέρωση και όλα τα θέματα  που αφορούν την επικαιρότητα  https://www.facebook.com/enjoynews.gr/

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button