ΑΠΟΨΕΙΣΟμογένεια

Το HACCI βράβευσε τους κορυφαίους Έλληνες της Αυστραλίας για το 2023

Η ελληνική ομογένεια έχει μέλη της πολλούς επιφανείς ανθρώπους με σημαντική προσφορά όχι μόνον προς την παροικία αλλά και όλο το κοινωνικό σύνολο.Στην Αυστραλία οι συμπατριώτες μας που βρέθηκαν στην ετήσια χοροεσπερίδα  του Ελληνοαυστραλιανού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου  (HACCI)  είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν για άλλη μια φορά το πόσο αξιόλογα μέλη διαθέτει η ομογένεια μας αλλά και να αναφερθεί στην σημαντική προσφορά τους προς το κοινωνικό σύνολο.

Τα 2023 HACCI EXCELENCE AWARDS  απονεμήθηκαν  την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου από το Ελληνοαυστραλιανό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, γνωστό και ως HACCI.

Η εκδήλωση πραγµατοποιήθηκε στο ιστορικό κτήριο του Δηµαρχείου της Μελβούρνης, ένα ορόσηµο της πόλης που άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχθεί περί τους 400 εκπρόσωπους του επιχειρηµατικού κόσµου της Μελβούρνης που τίµησαν µε την παρουσία τους το HACCI.

Μεταξύ αυτών, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσµου της Βικτώριας, και επιφανείς προσωπικότητες της παροικίας, όπως ο βουλευτής της Νοτιοανατολικής µητροπολιτικής περιφέρειας της Μελβούρνης, Λι Ταρλάµης, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας, Εµµανουήλ Κακαβελάκης, και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, Βασίλης Παπαστεργιάδης.

-Βραβείο «Σπύρος Σταμούλης» για την συνολική προσφορά ομογενή προς την ευρύτερη αυστραλιανή κοινωνία – The ‘Spiros Stamoulis’ Lifetime Achievement Award: Κυριάκος Αμανατίδης και Κωνσταντίνα Αμανατίδου

-Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας – The Business Excellence Award στην επιχείρηση Chris’ Food

-Βραβείο Καινοτομίας – Innovation Award: Άντριαν Σαπουντζής – Σπένσερ

-Bραβείο Αριστείας για διάκριση στον Αθλητικό Χώρο – The Sporting Excellence Award: Χρήστος Νίκου

-Βραβείο Επαγγελματικής Αριστείας – The Professional Excellence Award: Χρήστος Τσιόλκας

-Βραβείο Προσφοράς από την ευρύτερη κοινωνία – Communiry Service Award: Κωνσταντίνα Πετράκη

-Βραβείο «Χρήστος Σαρισταύρος» για Νέους Επιχειρηματίες – The ‘Christos Saristavros’ Young Achievers Award: Κωνσταντίνος Κοτσιάνης

-Βραβείο Αριστείας σε Γυναίκα Επιχειρηματία – The Woman of Influence Award: Πελαγία Μαρκογιαννάκη

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button