ΕλλάδαΟικονομία

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ: Χρυσός Πρωταγωνιστής της Ελληνικής Οικονομίας

34 διεθνή βραβεία ποιότητας

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ είναι αδιαμφισβήτητα ένας «Ελληνικός θησαυρός» που αναβαθμίζει την εμπειρία κατανάλωσης νερού στη διεθνή αγορά.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ μετά από 34 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας, διατηρεί τη θέση του πιο Βραβευμένου Ελληνικού Νερού στον κόσμο.

Πέραν όμως της εξαιρετικής του ποιότητας που το κάνει να κερδίζει το ένα βραβείο μετά το άλλο τιμήθηκε με διπλή διάκριση στον θεσμό «Χρυσοί Πρωταγωνιστές της Δεκαετίας 2010-2020», τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα κατέκτησε το : «Greek Business Champion» και την τιμητική διάκριση «Solidarity Εxcellence Award» για τις εξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις και την προσήλωση της εταιρίας μας στην αξία της ανθρώπινης ζωής και την έμπρακτη αλληλεγγύη που αποδεικνύουμε απέναντι στην κοινωνία με την εμφάνιση της πανδημίας Covid-19


Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Θεόνη Α.Ε., κ. Δημήτρης Τσέλιος ένας άνθρωπος με όραμα που άφησε μια πολύ καλά οργανωμένη ζωή στην Νέα Υόρκη για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα εκμεταλλευόμενος το μοναδικό νερό που αναβλύζει από τη πηγή Γκούρα   δήλωσε:

«Μέσα σε λίγα χρόνια, η Θεόνη Α.Ε. κατάφερε να αναδειχτεί σε ένα υπολογίσιμο, υγιές κομμάτι του Ελληνικού επιχειρείν. Η πορεία μας και η συγκεκριμένη βράβευση αποτελούν μια σπουδαία συλλογική κατάκτηση Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και την παραγωγή  ποιοτικών προϊόντων, που αναδεικνύουν την Ελληνική παρουσία και στο διεθνές στερέωμα».

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την Ελληνική οικονομία αλλά και την Ελληνική κοινωνία να υπάρχουν τέτοιες επιχειρήσεις που συγχρόνως προβάλλουν σε διεθνές επίπεδο τα Ελληνικά προιόντα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button