Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Στο κόκκινο είναι η αγωνία για την 34χρονη Χρυσάνθη που αγνοείται για 6η μέρα – Έκκληση από τη μητέρα της

Στο κόκκινο είναι η αγωνία για την 34χρονη Χρυσάνθη που εξαφανίστηκε από τη Θεσσαλονίκη και αγνοείται για 6 μέρες – Η μητέρα της αποκαλύπτει ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή

Ήδη διανύουμε την 6η ημέρα για την οποία έχει εκδοθεί και Missing Alert, με τη μητέρα της να αγωνιά για την τύχη της και να κάνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν να βοηθήσουν για να βρεθεί η κόρη της.

Η Χρύσα το έσκασε από το σπίτι και κυκλοφορούσε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης χωρίς ταυτότητα, χρήματα και κινητό.

Όπως αποκάλυψε η μητέρα της, η κόρη της αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία επιβάλλεται να παίρνει φαρμακευτική αγωγή.

«Είναι φοβισμένο. Όποιος τη βρει να αφιερώσει λίγο χρόνο και να την ακολουθήσει και να ενημερώσει τις αρχές», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της.

«Λέει ο γιατρός οπωσδήποτε να πάρει αγωγή. Δεν δέχεται την αγωγή και πλέον προσπαθούσα να της το βάζω στο φαγητό. Με κατάλαβε και από τότε δεν δέχεται τίποτα από εμένα. Ή χάπια ή κλινική και δεν τα δεχόταν», αποκάλυψε μιλώντας στο MEGA.

Τελευταία φορά η 34χρονη εντοπίστηκε την Κυριακή, από κάμερα κλειστού κυκλώματος, να μπαίνει σε φούρνο και να ζητάει να φάει κάτι. Μετά από μισή ώρα ξαναπήγε στην ίδια επιχείρηση και ζήτησε να φάει κάτι, αλλά δεν είχε χρήματα πάνω της.

Τις μέρες που αγνοείται έχει εντοπιστεί σε διάφορα σημεία στη συμπρωτεύουσα. Μάλιστα ένας ιερέας την εντόπισε σε ένα παγκάκι έξω από το Ιπποκράτειο, ωστόσο μόλις την πλησίασε εκείνη απομακρύνθηκε.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι την είδαν να περπατάει στην αερογέφυρα Κορδελιού. «Κινείται συνέχεια για να μην την βρούμε, γιατί έχει βάλει στο μυαλό της ότι η μαμά θα με πάει στην Κλινική», δήλωσε η μητέρα της.

Όπως αποκάλυψε η μητέρα της, η 34χρονη ζούσε στην Αθήνα τα τελευταία 15 χρόνια. Είχε επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ως υπάλληλος σε εταιρεία πληροφορικής, ωστόσο όπως λέει η γυναίκα, η κόρη της είχε πέσει θύμα εργασιακού μπούλινγκ. «Μου έκανε παράπονα για την εργασία της. Εργασιακό bullying. Την παρακολουθεί. Άρχισε να βγάζει τα ψυχολογικά προβλήματα και λέω έχουμε πρόβλημα. Θεωρούσε ότι όλα συμβαίνουν εξαιτίας της εφαρμογής».

«Θερμή έκκληση στους κατοίκους της Τριανδρίας και της Άνω Τούμπας, να δώσουν μεγάλη προσοχή κι εάν δουν την Χρύσα να δώσουν λίγο από το χρόνο τους και να την ακολουθήσουν και ταυτόχρονα να ενημερώσουν τις Αρχές», έκανε έκκληση η μητέρα της 34χρονης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button