ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Θεσσαλονίκη:Έφυγε από τη ζωή η 21χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Καμάρα

Κατέληξε πριν λίγη ώρα  η 21χρονη που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από αυτοκίνητο στην Καμάρα Θεσσαλονίκης .

Έφυγε από τη ζωή η 21χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε και εγκαταληφθεί από  αυτοκίνητο μετά από τροχαίο, το βράδυ της Δευτέρας στην Καμάρα της Θεσσαλονίκης. Η άτυχη νεαρή το πρωί της Κυριακής άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», σκορπώντας θλίψη στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μετά από πολύ  μεγάλη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή, ξεψύχησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Η οικογένειά της με δύναμη ψυχής αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της σε ασθενείς, με τη μητέρα της να συγκλονίζει στο Thestoday  τονίζοντας ότι : Η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… αυτή που της στέρησαν».

Η κηδεία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα Χανιά, όπου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν την νεαρή φοιτήτρια, η οποία έφυγε άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button