Magazino

«The Voice»: H 18 χρονή Σοφία Χριστοφορίδου είναι η μεγάλη νικήτρια -To Troll του Καπουτζίδη

Μετά από ένα ταξίδι 4 μηνών ολοκληρώθηκε το The Voice για δέκατη σεζόν στον ΣΚΑΙ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη – Στον τελικό, αντίπαλος της Χριστοφορίδου ήταν ο εκπληκτικός Βαγγέλης Ζούλας.


Στον μεγάλο τελικό διαγωνίστηκαν οι Fey Kross,και Γιάννης Σιαχάμης από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, οι Ευαξένια Ανθούλα και Σοφία Χριστοφορίδου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, οι Τηλέμαχος Αβραντάς και Φιλίππα Κοκορομύτη από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα και οι Πάνος Κατσιέρης και Βαγγέλης Ζούλας από την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη.

Στην τελική δυάδα έφτασαν η Σοφία Χριστοφορίδου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και ο Βαγγέλης Ζούλας από την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη.

Η Σοφία Χριστοφορίδου κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό και το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού, ένα «χρυσό» συμβόλαιο με τη δισκογραφική Minos EMI, a Universal Music Company.

Η 18χρονη Σοφία είναι ποντιακής καταγωγής και ζει στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε από την ηλικία των 6 ετών τα μαθήματα πιάνου και φωνητικής. Από το καλοκαίρι είναι φοιτήτρια στο τμήμα Μουσικών Σπουδών και φοιτήτρια σε δραματική σχολή. Για αρκετά χρόνια ήταν και παίκτρια χάντμπολ στην ομάδα της Σταυρούπολης.

Καταπληκτικός παρουσιαστής  ,ο Γιώργος Καπουτζίδης σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Μία από τις στιγμές που ξεχωρίσαμε στο χθεσινοβραδινό live του talent show ήταν το καθιερωμένο τρολ του Γιώργου Καπουτζίδη στους τέσσερις coaches, το οποίο αυτή τη φορά ήταν εμπνευσμένο από το τραγούδι διαγωνιζόμενης.Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button