ΕλλάδαΤΑΞΙΔΙΑ

Τέσσερα απο τα πιο γνωστά πλοία της Golden Star πουλήθηκαν στην SeaJet

Η Golden Star Ferries ενημερώσε απόψε τους συνεργάτες της αλλά και το επιβατικό κοινό ότι σήμερα Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, ολοκλήρωθηκε και τυπικά η επιχειρηματική συμφωνία με την Seajets, η οποία περιελάμβανε την πώληση τεσσάρων πλοίων μας σε εταιρείες του ανωτέρω ομίλου.

Πιο συγκεκριμένα από τον στόλο της εταιρείας μεταβιβάστηκαν τα ταχύπλοα Superrunner, Supercat , Superspeed και το Superferry II.

Ο νέος πλοιοκτήτη τους είναι ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος .

Ο Γιώργος Στεφάνου που με τον αδελφό του Δημήτρη  είναι οι επικεφαλείς της εταιρείας Golden Star Ferries ευχήθηκαν με ανάρτηση τους στον νέο ιδιοκτήτη «να είναι πάντα καλοτάξιδα και η εκμετάλλευσή τους να είναι επικερδής»και τόνισε «Ιδιαίτερα για το Superferry II , η συγκίνηση για την αποχώρησή του από τον στόλο της εταιρείας μας είναι μεγάλη , καθώς ο πρίγκηπας του Αιγαίου , το διαχρονικότερο και δημοφιλέστερο πλοίο των Κυκλάδων και ο επί 28 ολόκληρα χρόνια θρύλος της γραμμής Ραφήνας – Άνδρου – Τήνου – Μυκόνου , αποτέλεσε το βασικό ερέθισμα για την ενασχόληση μας με την Ακτοπλοΐα».

Κλείνοντας ο κ Στεφάνου τονίζει ότι η Golden Star Ferries παραμενεί ενεργή στο χώρο της Ακτοπλοΐας με το Superexpress, τo μεγαλύτερο ταχύπλοο Catamaran του Αιγαίου και με το Superferry, ένα από τα πλέον σύγχρονα και πολυτελέστατα πλοία των Κυκλάδων.

Παράλληλα σχεδιάζει το μέλλον, αφουγκραζόμενη πάντα τις επιταγές της εποχής και τις ανάγκες των νησιών που συνδέει με τον λιμένα της Ραφήνας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button