Ελλάδα

Συνελήφθη 69χρονος που αυνανιζόταν στην παραλία Αφάντου!

Ο 69χρονος συνελήφθη μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε σε βάρος του, ένας 66χρονος. Η  Ρόδος συζητά τα όσα έγιναν σε παραλία του νησιού…

Η Ρόδος παρακολουθεί τα όσα αποκαλύπτονται, σε μια υπόθεση με φωνές, ύβρεις και μία μήνυση που προκάλεσε τη σύλληψη 69χρονου. Κατηγορείται ότι αυνανιζόταν στην παραλία και κάποια στιγμή επιτέθηκε σε έναν 66χρονο με μεταλλική ράβδο. Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και αφέθηκε αργότερα ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Δικογραφία εις βάρος ενός 69χρονου που φέρεται να αυνανιζόταν στην παραλία Αφάντου στη Ρόδο, σχημάτισαν οι αστυνομικοί του ΑΤ Αρχαγγέλου. Πιο συγκεκριμένα 66χρονος ομογενής από τη Γαλλία κατέθεσε εις βάρος ενός 69χρονου Έλληνα για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς του και για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την μήνυση, την 14η Οκτωβρίου 2023 στις 15:30 στην παραλία Αφάντου ο 69χρονος αυτοϊκανοποιούνταν και εν συνεχεία αποπειράθηκε να χτυπήσει τον πρώτο με μεταλλική ράβδο μήκους 41 εκατοστών την οποία είχε στο αυτοκίνητό του.

Όπως αναφέρει η dimokratiki , ο δράστης συνελήφθη την 17η Οκτωβρίου 2023 και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button