Συνελήφθη 39χρονος αλλοδαπός για τη διάρρηξη στο Δημαρχείο Σαρωνικού: Έκλεψε κινητό και… έφαγε τα τρόφιμα των γραφείων

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένας 39χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι διέρρηξε το Δημαρχείο Σαρωνικού, αφαιρώντας ένα κινητό τηλέφωνο και καταναλώνοντας τρόφιμα που βρήκε στους χώρους του κτιρίου.
Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, ο άνδρας φέρεται να εισήλθε στο Δημαρχείο στα Καλύβια μεταξύ το βράδυ της 29ης Νοεμβρίου και την 1η Δεκεμβρίου 2025, παραβιάζοντας ένα παράθυρο.
Στη συνέχεια περιηγήθηκε σε πολλούς χώρους του κτιρίου, προκαλώντας σημαντικές φθορές, μεταξύ των οποίων και η θραύση μιας γυάλινης πόρτας.
Ο 39χρονος χαρακτηρίζεται ως «ιδιαίτερα θρασύς», καθώς πέρα από τις καταστροφές που προκάλεσε, φέρεται όχι μόνο να έκλεψε ένα κινητό τηλέφωνο, αλλά και να κατανάλωσε τρόφιμα που βρήκε στα γραφεία, γεγονός που –όπως επισημαίνεται– καταδεικνύει τον βαθμό της αποθράσυνσής του.
Η δικογραφία έχει ήδη διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για την περαιτέρω ποινική διαδικασία.



