ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συνεληφθει πριν από λίγο η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναχώρησε από την Πάτρα – συνοδεία ανδρών της Ασφάλειας- περίπου στις 5 το απόγευμα με προορισμό την Αθήνα και τη ΓΑΔΑ.

Λίγο μετά τις 19.00 έφτασε στη ΓΑΔΑ η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, σε βάρος της οποίας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.

Τα πρώτα λόγια της ήταν : «Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να σας δώσω διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια»


Σύμφωνα με
τις τελευταίες πληροφορίες προκύπτουν στοιχεία που παραπέμπουν σε ανθρωποκτονία της μικρής Ίριδας του 6 μηνών βρέφους  της οικογένειας στην Πάτρα που άφησε την τελευταία της πνοή στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, 21 Μαρτίου του 2021.Η σχετική δικογραφία θα συσχετιστεί με εκείνη της ανθρωποκτονίας της 9 ετών Τζωρτζίνας και η κατηγορία θα επεκταθεί σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή.

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ρούλας Πισπιριγκου για την υπόθεση της Τζώρτζινας  άσκησε νωρίτερα σήμερα, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Αντώνης Ελευθεριάνος.

Ο αρμόδιος ανακριτής που διέταξε την έκδοση εντάλματος σύλληψης, κατόπιν εισαγγελικού αιτήματος, αναφέρει στο σκεπτικό του ότι η κατηγορούμενη είναι ύποπτη διάπραξης νέων κακουργηματικών πράξεων αφού «αν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους, είσαι ικανός για όλα».

«Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη πριν από λίγο δυνάμει εντάλματος, 33χρονη ημεδαπή για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της», αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απόψε ή αύριο αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τη ΓΑΔΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button