ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σύλληψη 17χρονου για τη δολοφονία συνομηλίκου στο Λουτράκι – Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

Σημαντικές εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της δολοφονίας 17χρονου στο Λουτράκι, καθώς ο βασικός ύποπτος δεν παραδόθηκε τελικά στις αρχές, αλλά εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από αναζητήσεις.

Νωρίτερα, οι αστυνομικές αρχές είχαν προχωρήσει σε δέκα προσαγωγές, στο πλαίσιο των ερευνών για την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/2/26). Από το περιστατικό, ο 17χρονος υπέκυψε στα πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, ενώ τραυματίστηκε και ο 19χρονος φίλος του.

Καθοριστικής σημασίας για την πορεία των ερευνών θεωρείται η κατάθεση του 19χρονου, ο οποίος φέρεται να ανέφερε ότι ένα τρίτο άτομο τούς επιτέθηκε και τους μαχαίρωσε στην επαρχιακή οδό που συνδέει το Λουτράκι με τη Μόνη Όσιου Παταπιου.

Λίγο αργότερα πραγματοποιήθηκε ακόμη μία προσαγωγή στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, με τον νεαρό να μεταφέρεται στην Ασφάλεια Κορίνθου για περαιτέρω εξέταση.

Ο 19χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο  Σωτηρία, φέρεται να υποστήριξε ότι είχε προσωπικές διαφορές με τον φερόμενο ως δράστη και πως είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν στο συγκεκριμένο σημείο για να τις επιλύσουν.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει, ο 17χρονος φερόμενος ως δράστης – με καταγωγή από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης – φέρεται να τους επιτέθηκε αιφνιδιαστικά, τραυματίζοντάς τους με μαχαίρι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για το άτομο που συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ οι εξελίξεις στην υπόθεση παραμένουν καταιγιστικές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button