ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο έλεος της κακοκαιρίας «Μπάλλος» Έκλεισε η Εγνατία Οδός

Ο «Μπάλλος» χτυπάει την Βόρειο Ελλάδα .Απεγκλωβίστηκαν κάτοικοι, σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι.

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο 380ο χλμ. της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της Ασπροβάλτας (ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, τα οχήματα εκτρέπονται προς την παλιά εθνική οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης), στο 14ο χλμ. της επαρχιακής οδού Ρεντίνας-Λαγκαδά Δήμου Βόλβης, στην επαρχιακή οδό Λαγκαδά-Βόλβης, ύψος Ευαγγελισμού Δήμου Βόλβης, στο 90ο χλμ. της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας, από τον κόμβο Αεροδρομίου έως τον κόμβο Ρυσίου.

 

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στο ύψος της Μικρής Βόλβης, στο ρεύμα που κινείται προς Θεσσαλονίκη. Όγκοι λάσπης που κατέβηκαν από το βουνό, έχουν κατακλύσει το οδόστρωμα, σε μήκος περίπου ενός χιλιομέτρου.

Στο σημείο έχουν εγκλωβιστεί δεκάδες οδηγοί, καθώς μια από τις βασικές οδικές αρτηρίες της Βόρειας Ελλάδας έκλεισε, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά πως η χώρα είναι αθωράκιστη στα καιρικά φαινόμενα.

Αυτή την ώρα γίνεται προσπάθεια να κινηθούν τα φορτηγά προς την Θεσσαλονίκη, μέσω της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης, ενώ τα ΙΧ περιμένουν να κάνουν αναστροφή για να μπουν στην παλαιά Εθνική.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button