Στη Δράμα θρηνούν τον Ίκαρο τους – Λαϊκό προσκύνημα για τον Στάθη Τσιτλακίδη

Στεφάνια έχουν κατακλείσει από νωρίς το πρωί την χιονισμένη Εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Νευροκόπι, εκεί όπου θα γίνει η κηδεία του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, του ενός πιλότου του F-4 Phantom το οποίο κατέπεσε νότια της Ανδραβίδας.
Στεφάνια έχουν στείλει ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, οικογένεια και πολλοί φίλοι του άτυχου Σμηναγού.
Ένα στεφάνι όμως το οποίο προκάλεσε αίσθηση και συγκίνησε, ήταν αυτό της οικογένειας του πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου, ο οποίος σκοτώθηκε στην πτώση του Mirage 2000 το 2018 μετά από αερομαχία.
Το «παρών» στην κηδεία θα δώσουν η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος που θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση.