Sold out o Sting στο Ηρώδειο – θα δώσει και δεύτερη συναυλία

O Sting είναι από τους πιο χαρακτηριστικούς καλλιτέχνες του κόσμου έχει λάβει 11 βραβεία Grammy, δύο Brits, μια Χρυσή Σφαίρα, ένα Emmy, τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ, μία υποψηφιότητα για ΤΟΝΥ, και έχει πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια άλμπουμ τόσο με τους Police όσο και ως σόλο καλλιτέχνης.
Τα εισιτήρια για την συναυλία του Sting στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, την Παρασκευή 5 Ιουλίου είναι σχεδόν sold out και λόγω της μεγάλης ζήτησης, προστέθηκε μία επιπλέον συναυλία στον ίδιο χώρο για την επόμενη ημέρα!
Έτσι, το Σάββατο 6 Ιουλίου, στο Ηρώδειο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου ο Sting θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σε μία ακόμη μαγευτική ειδυλλιακή μουσική βραδιά.
Η προπώληση των εισιτηρίων της νέας συναυλίας του Sting στο Ηρώδειο για το Σάββατο 6 Ιουλίου, θα ξεκινήσει αποκλειστικά για τα μέλη του επίσημου fan club στις 11:00 της Παρασκευής 5 Απριλίου μέσω του www.sting.com/tour.
Η γενική προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία του Σαββάτου 6 Ιουλίου θα ξεκινήσει την ίδια ημέρα στις 13:00.
Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας μέσω του ακόλουθου λινκ: https://bit.ly/StingATH2024
Για αγορά εισιτηρίων ΑΜΕΑ επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου (Τηλ. 2104825639) και στο email tameia@aefestival.gr