Ελλάδα

Σοκ στον Βόλο :Μαθητής δημοτικού σχολείου απειλούσε να αυτοκτονήσει μέσα στην αίθουσα

Σε σοκ βρέθηκαν οι δάσκαλοι σε Δημοτικό Σχολείο του Βόλου το πρωί της Πέμπτης, όταν μαθητής της ΣΤ’ τάξης, απειλούσε να αυτοκτονήσει και στη συνέχεια πήδηξε από τα κάγκελα και έφυγε από το σχολείο. Για το θέμα ενημερώθηκε  άμεσα η εισαγγελέας Ανηλίκων και η Αστυνομία, ενώ πατέρας του δεν έδειξε ενδιαφέρον και το παιδί μεταφέρθηκε για εξέταση στο Νοσοκομείο, όπου φιλοξενήθηκε προχθές τη νύχτα με εισαγγελική εντολή.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα όλα έγιναν το πρωί της Πέμπτης σε Δημοτικό Σχολείο του Βόλου, όταν ο μαθητής σε έξαλλη κατάσταση, φώναζε, πετούσε θρανία και καρέκλες, απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από το παράθυρο ή βάζοντας τα δάχτυλά του στην πρίζα.

Άμεσα οι εκπαιδευτικοί ενημέρωσαν την εισαγγελέα Ανηλίκων και την Αστυνομία, ενώ επικοινώνησαν με τον πατέρα του παιδιού που φέρεται να είπε όταν τον κάλεσαν στο σχολείο είπε ότι έχει να πάει για δουλειά.

Τελικά το παιδί πήδηξε τα κάγκελα του σχολείου, ενώ η εισαγγελέας Ανηλίκων ζήτησε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για ακούσια νοσηλεία με την παράκληση να φιλοξενηθεί εκεί το βράδυ.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι το παιδί έχει ανάλογη συμπεριφορά και στο παρελθόν, ενώ δύο παιδοψυχίατροι που το εξέτασαν τις τελευταίες δύο ημέρες, συμπεραίνουν ότι το παιδί αντιμετωπίζει κάποια ζητήματα, χρήζει ιατρικής παρακολούθησης, αλλά όχι σε επίπεδο νοσηλείας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button