ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Qatar Gate: Ομολόγησε την εμπλοκή του ο σύντροφος της Καϊλή και δίνει πολλές πληροφορίες

«Έκανα τα πάντα για χρήματα που δεν χρειαζόμουν»

«Έκανα τα πάντα για χρήματα που δεν χρειαζόμουν» είπε χαρακτηριστικά ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, ο οποίος προχώρησε σε μια ομολογία, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που διαθέτουν οι εφημερίδες Le Soir και La Repubblica.

Ενώπιον της αστυνομίας και του ανακριτή ο Francesco Giorgi παραδέχθηκε  ότι ήταν μέλος μιας οργάνωσης που συνεργαζόταν τόσο με το Μαρόκο όσο και με το Κατάρ με σκοπό την ανάμιξη στις ευρωπαϊκές υποθέσεις.

Η ομολογία του όμως δεν σταματά εκεί και λέει πολλά.

Τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις τις χρειαζόμαστε για να κινούνται τα χρήματα»…είπε στην ομολογία του.

Σύμφωνα με  πληροφορίες ο Francesco Giorgi υποπτεύεται πως δύο άτομα έλαβαν χρήματα μέσω του κ. Panzeri. Πρόκειται για τους ευρωβουλευτές (ομάδα S&D) Andrea Cozolino από την Ιταλία και Marc Tarabella από το Βέλγιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Corriere della Sera ,οι δηλώσεις του Ιταλού βοήθησαν τις Αρχές να βρουν την άκρη του νήματος είτε για την επέκταση των ερευνών είτε για την επιβεβαίωση των στοιχείων που είχαν συλλέξει έπειτα από αρκετούς μήνες άκρως απόρρητων ερευνών.

Τέλος υπερασπίστηκε την Εύα Καϊλή, ζητώντας από τις βελγικές αρχές να την αφήσουν ελεύθερη. «Πρέπει να είναι με την κόρη μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button