Ελλάδα

Ποιες περιοχές της Αθήνας καταγράφουν αυξημένα κρούσματα

H Αθήνα καταγράφει καθημερινά  αρνητική πρωτιά σε αριθμό ημερήσιων κρουσμάτων.

Σε Πειραιά και Δυτική Αττική επίσης εντοπίζονται πολλά κρούσματα με το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα να είναι στο «κόκκινο» και από τη Δυτική Αθήνα να «βράζει» το Ίλιον.

Προβληματίζουν και τα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Στον Διόνυσο για παράδειγμα η αναλογία rapid test και κρουσμάτων έδειξε ότι ο δείκτης θετικότητας ξεπέρασε το όριο συναγερμού φτάνοντας το 4%.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει αύξηση κρουσμάτων και στην Κηφισιά.

Από την άλλη η Δυτική Αττική δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στο παρατεταμένο lockdown και τα ενεργά κρούσματα τις δύο τελευταίες ημέρες αυξήθηκαν.

Οι ειδικοί τονίζουν ότι τα κρούσματα στην Αττική είναι διάσπαρτα παντού και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Υπενθυμίζεται, ότι από σήμερα θα αρχίσει να διαμορφώνεται η πραγματική επιδημιολογική εικόνα που περιλαμβάνει και τις εορταστικές μέρες των Χριστουγέννων και αν διαπιστωθεί κάποια έκρηξη, ενδεχομένως να επιβληθούν κι άλλα τοπικά lockdown.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button