Ελλάδα

Πέθανε ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Tην ανακοίνωση έκανε  η Μπέσυ Αργυράκη.

«Αντίο αγαπημένε μου,μελωδέ της καρδιάς μου, Άγγελε επί της γης…Τώρα θα τραγουδάς από κει ψηλά κι εμείς θα σε ακούμε για πάντα…», έγραψε στο Instagram η Μπέσσυ Αργυράκη.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τον τελευταίο καιρό και έφυγε σε ηλικία 73 ετών. Ο τραγουδιστής μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα έχοντας δίπλα του τα τρία παιδιά του, Αλέξανδρο, Ιλένια και Μάρθα, καθώς και την του σύζυγο, Αμαλία Δημητριάδη έδωσε με αξιοπρέπεια αυτή τη μάχη  για την υγεία του.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς ήταν ένας απο τους ανθρώπους στη Ελληνική μουσική που εκπροσώπησαν  μια αθώα  εποχή.

Γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 1949 .Το 1977 συμμετείχε στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 ήταν κιθαρίστας και τραγουδιστής της ροκ μπάντας Poll.

To 1976 σημείωσε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Μίλα μου» από το άλμπουμ «Εσύ κι εγώ».

Εκπροσώπησε την Ελλάδα με την Μ.Αργυράκη ,τον Πασχάλη και την Μ.Τόλη στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον 1977 και έφτασε με το τραγούδι Μάθημα Σολφέζ στην πέμπτη θέση.

Το 1991 έγραψε τη μουσική και τους στίχους για πολλά τραγούδια, στην τηλεοπτική σειρά «Η Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, με σημαντικότερο το τραγούδι των τίτλων «Μες στην προσευχή μου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button