ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Περιφέρεια :Κλειστά τα σχολεία στην Αττική -Επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες

Το κύμα κακοκαιρίας που είναι σε εξέλιξη και το  οποίο σύμφωνα με τους μετεωρολόγους θα ενταθεί τις επόμενες ώρες φέρνει και το κλείσιμο των σχολείων στο Νόμο Αττικης.Καθώς αναμένεται επιδείνωση από τις 2 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα και γίνεται έκκληση αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να αναβληθούν οι μετακινήσεις.

Απευθύνεται επίσης σύσταση να παραταθεί το σχόλασμα στα σχολεία που λειτουργούν από το πρωί. 

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής: 

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής και κατόπιν σχετικής διαβούλευσης με τους Δημάρχους της Αττικής, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα σε όλη την Αττική, όλα τα εσπερινά και απογευματινά σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης για προληπτικούς λόγους, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Η Περιφέρεια Αττικής συστήνει σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να συμμορφώνονται με τις οδηγίες Υπ. Πολιτικής Προστασίας και σε κάθε περίπτωση αν πρέπει υποχρεωτικά να μετακινηθούν, κατά την έξαρση των καιρικών φαινομένων να φροντίσουν να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους, μέχρι την εκτόνωση των φαινομένων.

«Στην απόφαση αυτή καταλήξαμε για να διαφυλάξουμε την υγεία και την ασφάλεια τόσο των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού όσο και αυτών που μετακινούνται από και προς τα σχολεία για να μεταφέρουν τα παιδιά. Προτεραιότητά μας η ασφάλεια τους», τονίζει  ο Περιφερειάρχης κύριος Πατουλης .

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button