Ελλάδα

Πάτρα: Στο νοσοκομείο 15χρονος μετά από ξυλοδαρμό – Αναζητείται μαθητής Λυκείου

Στο νοσοκομείο της Πάτρας μεταφέρθηκε ένας 15χρονος μαθητής για την παροχή πρώτων βοηθειών, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από μαθητή Λυκείου, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχες.

Σύμφωνα με το tempo24, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην πλατεία Χατζή, κοντά στο σχολικό συγκρότημα Μαρούδα, την ώρα που ο 15χρονος επέστρεφε από μονοήμερη σχολική εκδρομή.

Όπως αναφέρεται, ο μαθητής Λυκείου, μόλις είδε τον 15χρονο, άρχισε να τον χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε μηχανάκι και διέφυγε από το σημείο.

Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ιατρική φροντίδα. Παράλληλα, οι εκπαιδευτικοί ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο φερόμενος ως δράστης είναι μαθητής της Β΄ τάξης Λυκείου, το οποίο συστεγάζεται με το Γυμνάσιο στο συγκρότημα Μαρούδα. Οι αστυνομικές αρχές τον αναζητούν προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αφορμή για την επίθεση φέρεται να ήταν ένα περιστατικό με νεράντζια κατά τη διάρκεια της εκδρομής. Ένα από αυτά φέρεται να χτύπησε την αδελφή του δράστη, με αποτέλεσμα να της πέσει από τα χέρια το κινητό τηλέφωνο και να υποστεί φθορές.

Σε βάρος του μαθητή Λυκείου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, ενώ συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button