ΑΠΟΨΕΙΣΤηλεοπτικά γυρίσματα

Πάρος: η Netflix ετοιμάζει «γυρίσματα» για νέα σειρά  και ψάχνει κομπάρσους


Η Πάρος θα υποδεχθεί σε λίγες ημέρες ένα μεγάλο κινηματογραφικό συνεργείο το οποίο  ετοιμάζεται  να  γυρίσει  σκηνές της νέας σειράς που θα δούμε στην streaming πλατφόρμα της Netflix με τίτλο «One Day».

Με τον ίδιο τίτλο έχει κυκλοφορήσει τόσο ένα  βίβλιο, όσο και μια ταινία. Συγγραφέας του μυθιστορήματος που κυκλοφόρησε το 2009 και έγινε best seller είναι ο David Nicholls, ενώ στην ταινία που βγήκε δύο χρόνια αργότερα στις κινηματογραφικές αίθουσες πρωταγωνίστησε η Anne Hathaway.

Μάλιστα η ταινία σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία, αφού έφερε πίσω περίπου 60 εκατομμύρια δολάρια στο box office, με την παραγωγή της να στοιχίζει μόλις 15 εκατομμύρια δολάρια.

Το Netflix αποφάσισε να μετατρέψει την ιστορία σε μια σειρά για την  πλατφόρμα της. Η Ελλάδα θα «πρωταγωνιστει» καθώς μέρος των γυρισμάτων θα γίνει στην Πάρο και και στην Αντίπαρο.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποίηθούν από τις 24 Σεπτεμβρίου ως 4 Οκτωβρίου, ενώ αναζητούνται άτομα όλων των ηλικιών για να πάρουν μέρος σε αυτή την εμπειρία όπως αναφέρει σχετική αφίσσα που έχει μπει σε σημεία της Πάρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button