Ελλάδα

Παρασκευή η κηδεία του Δημήτρη Κόκοτα – Στην Αγία Βαρβάρα το τελευταίο αντίο

Την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2026 θα τελεστεί η κηδεία του αγαπημένου τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη, σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από μια γενναία και μακρά μάχη.

Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλευόταν από τον Μάρτιο του 2024 στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», μετά το σοβαρό έμφραγμα που είχε υποστεί.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας στην Αγία Βαρβάρα. Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στη συνέχεια στο Γ΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας γνωστοποίησε χθες ότι θα αναλάβει τα έξοδα της κηδείας του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Ο Δημήτρης Κόκοτας είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 και άσκησε τα καθήκοντά του, σύμφωνα με τον δήμο, με συνέπεια και αφοσίωση μέχρι τις 28 Μαρτίου 2024, όταν η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε σοβαρά και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button