ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Super Bowl: Πυροβολισμοί στην παρέλαση των πρωταθλητών Kansas City Chiefs για τη νίκη στον τελικό

Συναγερμός έχει σημάνει στο Κάνσας των ΗΠΑ λόγω πυροβολισμών που έπεσαν κατά τη διάρκεια της παρέλασης για τη νίκη των Kansas City Chiefs στο Super Bowl.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι  πυροβολισμοί ακούστηκαν κοντά στον σταθμό Union Station και ζητήθηκε από το κοινό να εγκαταλείψει την περιοχή.

«Πυροβολισμοί έπεσαν περιμετρικά του (σιδηροδρομικού σταθμού) Union Station. Παρακαλώ απομακρυνθείτε από την περιοχή», ανακοίνωσε η αστυνομία του Κάνσας Σίτι στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X (πρώην Twitter), διευκρινίζοντας ότι προσπαθεί «ακόμη να προσδιορίσει τον αριθμό των θυμάτων».

Βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν μια χαοτική σκηνή έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό, καθώς αστυνομικοί εισβάλλουν στο κτήριο ενώ άνθρωποι που συμμετείχαν στη γιορτή του Super Bowl διασκορπίζονται για να καλυφθούν.

Πολλοί άνθρωποι επλήγησαν από τα πυρά. Η κατάσταση των τραυματιών δεν έχει γίνει ακόμα σαφής αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα άτομο έχει χάσει τη ζωή του. Δύο ένοπλοι συνελήφθησαν, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν επίσης ότι εργάζονται για να απελευθερώσουν όλους τους πολίτες  από το εσωτερικό του Union Station.

«Πρέπει οι άνθρωποι να βγουν από την περιοχή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με ασφάλεια και να αποφύγουν το γκαράζ, προκειμένου να διευκολυνθεί η περίθαλψη των θυμάτων των πυροβολισμών», αναφέρουν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button