LIFE STYLE

Οι Κυρίες διάλεξαν μπλε χρώμα για την επέτειο αλλά το ηπειρώτικο πιρπιρί της Γ.Αγγελοπούλου έκλεψε την παράσταση

Η Δούκισσα της Κορνουάλης κομψότατη όπως πάντα φόρεσε μία παραμυθένια, σιέλ δημιουργία με χρυσές λεπτομέρειες, συνδυασμένη με μία εσάρπα με κεντήματα στα χρώματα του χρυσού. Την εμφάνισή της πλαισίωσε με ένα χρυσό mini bag και χρυσές γόβες, ενώ από το look δεν έλειπε η μάσκα προστασίας που ταίριαζε απόλυτα με το σύνολο.

Ενω για την παρέλαση, επέλεξε ένα υπέροχο σκούρο μπλε ταγιέρ με δαντέλα στο τελείωμα, το οποίο συνδύασε με δερμάτινα γάντια. Το look της ολοκλήρωσε με μία mini bag και γόβες του οίκoυ Chanel.

 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου  επέλεξε ένα κόκκινο σύνολο στα εγκαίνια της Πινακοθήκης ,ενώ για το επίσημο δείπνο, επέλεξε μπλε βελούδινο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με χρυσά κοσμήματα και μαύρες γόβες.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, Γιάννα Αγγελοπούλου,
Ακολουθώντας το ύφος των ημερών, η κ  
Γιάννα Αγγελοπούλου, φόρεσε έναν παραδοσιακό ντουλαμά, πανωφόρι του 19ου αιώνα και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Στην Εθνική Πινακοθήκη και στην συνέχεια στο δείπνο που παρατέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η Γιάννα Αγγελοπούλου φόρεσε ένα ηπειρώτικο πιρπιρί, αμάνικος επενδύτης, από το Λύκειο Ελληνίδων. Η εντυπωσιακή ζώνη ήταν από ασήμι, κατασκευασμένη από τεχνίτες στα Γιάννενα.

Στο ίδιο στιλιστικό ύφος παρουσιάστηκε η κυρία Αγγελοπούλου και στην παρέλαση. Εμφανίστηκε με έναν ντουλαμά από τον Αριστείδη Τζονευράκη, άμεσο συνεργάτη του Πελοποννησιακού- Λαογραφικού Ιδρύματος στο Ναύπλιο, που έχει πρόεδρο την Ιωάννα Παπαντωνίου. Ο  κ.Τζονευράκης διαθέτει το δικό εργαστήρι στο Άργος υπό την ονομασία «Αριστοτέχνημα».


Η Μαρέβα Μητσοτάκη
επέλεξε για το δείπνο μπλε ρουά φόρεμα διά χειρός του Οίκου Zeus and Dione με  σαφείς επιρροές από αρχαιοελληνικό ένδυμα, με τις μακριές πτυχώσεις και τη χαρακτηριστική ροή του υφάσματος..

Η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας Φλόρενς Παρλι  δυστυχώς δεν εκπροσώπησε μαζί με την χώρα  της και την γνωστή γαλλικη φινέτσα.Η επιλογή του πολύ casual ντυσίματος της  για την κατάθεση στεφάνου στον Άγνωστο Στρατιώτη και την παρέλαση μάλλον σχολιάστηκε αρνητικά.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button