Ελλάδα

Οι άνθρωποι της εστίασης παρέδωσαν σαν ένδειξη διαμαρτυρίας τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους

«Τα κλειδιά της εστίασης» ύστερα από σχετικό κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) παρέδωσαν  οι επαγγελματίες της εστίασης , εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για το παρατεταμένο λουκέτο στον κλάδο τους.

Οι εργαζόμενοι στον χώρο της εστίασης εκφράζοντας  την οργή τους για το παρατεταμένο λουκέτο στον κλάδο τους ,πραγματοποίησαν  κινητοποίηση στην πλατεία Συντάγματος, μία μέρα πριν την εφαρμογή του νέου Lockdown .

Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας, οι άνθρωποι της εστίασης έστησαν ένα κουτί στο οποίο κατέθεσαν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους με σκοπό να τα παραδώσουν στο Μέγαρο Μαξίμου, μαζί με μια υπεύθυνη δήλωση η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: “Οι επιχειρήσεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδος βάζουν λουκέτο. Καθημερινά οι συνάδελφοι παραδίδονται σε έναν βάναυσο πόλεμο. (…) Με υποσχέσεις δεν αντιμετωπίζεται ο όλεθρος, δεν πληρώνονται οι απαιτήσεις. Δεν είναι δυνατόν να λειτουργούμε για να συντηρούμε θέσεις εργασίας και να στοιβάζουμε τιμολόγια και λογαριασμούς. (…) Σας παραδίδουμε λοιπόν με πόνο τα κλειδιά των επιχειρήσεων μας. Ξεκλειδώστε τη φυλακή μας. (…) Καλή επιτυχία, καλές δουλειές”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button