ΆνθρωποιΑΠΟΨΕΙΣ

O Rafa Nadal «απολαμβάνει» τα  Ελληνικά νησιά

Ο διάσημος τενίστας Rafa Nadal κάτοχος 22 τίτλων Grand Slam πλέει με το πολυτελέστατο  γιοτ του,  «Beethoven» στις Ελληνικές θάλασσες .

Είναι ένα σκάφος που απέκτησε το 2016, αποτίοντας φόρο τιμής στο πάθος του για την κλασική μουσική η αξία του οποίου υπολογίζεται σε περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Το ταξίδι του φέτος το καλοκαίρι ξεκίνησε στο νησί της Κέρκυρας, κάνοντας αργότερα στάσεις στο Μεγανήσι και την Ιθάκη . Πολύ απλός έκανε  μια βόλτα στο Βαθύ,για να ψωνίσει  από ένα τοπικό σούπερ μάρκετ.

Μετά την περιήγηση στα νερά του Ιονίου και τον Ισθμό της Κορίνθου, ο θρυλικός τενίστας βρίσκεται στον Πόρο. Μόλις πρόσφατα, την Κυριακή 13 Αυγούστου, απόλαυσε ένα μεσημεριανό γεύμα στο παραλιακό εστιατόριο δίπλα στο Poros Tennis Club.


Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button