Διεθνή

Ο Μακρόν όπως δεν τον έχετε ξαναδεί σε φωτογραφίες από τα παρασκήνια του αγώνα του για την Γαλλική Προεδρία

Νέες φωτογραφίες του Εμανουέλ Μακρόν από τα παρασκήνια της προεκλογικής του εκστρατείας ενόψη του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας, έδωσε στη δημοσιότητα η επίσημη φωτογράφος του Γάλλου προέδρου Soazig de La Moissonnière

Στις φωτογραφίες ο Εμανουέλ Μακρόν μοιάζει περισσότερο με κινηματογραφικό σταρ είναι πιο χαλαρός και εξαιρετικά φωτογενής .

Οι περισσότερες είναι τραβηγμένες πριν από μία προεκλογική του ομιλία, την ώρα που διαλέγει ρούχα, όταν ντύνεται, να κρατά αγκαλιά τη σύζυγό του Μπριζίτ και να χαζεύουν έξω απο το παράθυρο και τέλος  τον δείχνουν στην διάρκεια της  ομιλίας του στη Μασσαλία.

Υπενθυμίζεται ότι στο δεύτερο κύκλο των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας, ο Εμανουέλ Μακρόν κατεβαίνει για να κερδίσει την ακροδεξιά πολιτικό Μαρίν Λεπέν.

Για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει να συγκεντρώσει την υποστήριξη των νέων και οι νέοι θέλουν μια πιο ανάλαφρη εικόνα του προέδρου τους και όπως  φαίνεται ο Γάλλος πρόεδρος θέλει να αποτινάξει από πάνω του το σκληρό πρόσωπο του πολιτικού με τα καλοσιδερωμένα κοστούμια, σε αυτήν τη προσπάθεια να προσεγγίσει τη νεολαία.


Πριν από την πρώτη εκλογική αναμέτρηση και εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία, βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Γάλλου προέδρου αξύριστου και ράκος μετά από τηλεφωνήματα με Ευρωπαίους ηγέτες, σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια ειρηνική λύση στον πόλεμο, ενώ σε μια άλλη περίπτωση, έδειξε το πρώτο ζευγάρι της Γαλλίας σε τρυφερό ενσταντανέ, στα αποδυτήρια του σταδίου «Paris La Défense Arena», πριν από μία ομιλία του.

Όπως και να έχει όλη η Ευρώπη περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των Γαλλικών εκλογών με την ευχή ο Εμανουέλ Μακρόν να είναι ο νικητής .

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button