Διεθνή

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lufthansa εργάστηκε  ως πλήρωμα καμπίνας

Να σου σερβίρει καφέ ο CEO της αεροπορικής εταιρείας είναι σίγουρα εμπειρία

Το  αφεντικό…..τρελάθηκε! η πιο σωστά θέλησε να έχει άποψη απο πρώτο χέρι για το τι περνούν τα πληρώματα της εταιρείας του.

Τα πληρώματα  καμπίνας της Lufthansa καλωσόρισαν  ένα νέο μέλος στην ομάδα αυτό το μήνα – αλλά δεν ήταν απλά ένας νέος συναδελφός τους.

Ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας, Jens Ritter, ο οποίος εργάστηκε ως πλήρωμα καμπίνας τόσο σε business class όσο και σε οικονομική θέση σε ημερήσιες και νυχτερινές πτήσεις με προορισμό το Ριάντ, το Μπαχρέιν και τη Φρανκφούρτη.

«Έμεινα  έκπληκτος απο το πόσα έμαθα μέσα σε αυτές τις λίγες ώρες», είπε, προσθέτοντας ότι οι αποφάσεις που θα πάρει στα γραφεία της Lufthansa στο μέλλον θα είναι «διαφορετικές» τώρα που έχει δει τι κάνει το πλήρωμα κατά τη διάρκεια της πτήσης του.

«Μερικές φορές, χρειάζεται να αλλάζεις προοπτικές για να αποκτήσεις νέες γνώσεις», είπε.

Η εμπειρία της εργασίας σε μια ολονύκτια πτήση ήταν ιδιαίτερα προκλητική για το αφεντικό της αεροπορικής εταιρείας. Ο Ritter, ο οποίος ξεκίνησε την αεροπορική του καριέρα ως πιλότος Airbus A320 το 2000, λέει ότι στο παρελθόν «νόμιζε ότι γνώριζε για τις προκλήσεις που συνεπάγεται μια πτήση κατά τη διάρκεια της νύχτας» χάρη στο ιστορικό του ως πιλότος, αλλά παραδέχεται ότι είχε πολλά ακόμη να μάθει.

Επαινώντας το πλήρωμα του ιδιαίτερα κατά την διάρκεια  της νύχτας, εξηγεί: «Το να είσαι προσεκτικός και να δείχνεις γοητευτικός –όταν το βιολογικό ρολόι απλώς σου λέει να κοιμηθείς– ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό»

Να σου σερβίρει καφέ ο CEO της αεροπορικής εταιρείας είναι σίγουρα εμπειρία…αλλά μάλλον οι επιβάτες τον θεώρησαν απλά μέλος του πληρώματος .

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button