ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

O Χρήστος Καλογρίτσας κατέθεσε στο δικαστήριο το ημερολόγιο για τα ραντεβού με Παππά και Αρτεμίου

Περισσότερα στοιχεία προκειμένου να ενισχύσει τα όσα κατέθεσε η γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα, Ευθαλία Διαμαντή, προσκόμισε σήμερα η υπεράσπιση του κυρίου Καλογριτσα στο Ειδικό δικαστήριο .

Πιο συγκεκριμένα τα  στοιχεία, τα οποία είναι αποσπάσματα του ημερολογίου της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα, προσκομίστηκαν στο Ειδικό Δικαστήριο από τον συνήγορο υπεράσπισης του επιχειρηματία, Άγγελο Καραχάλιο, σύμφωνα με τον οποίο από αυτά προκύπτουν καταχωρήσεις για συναντήσεις του πρώην υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, με το δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου και τον επιχειρηματία στο γραφείο του.

Ο ένας εκ των συνηγόρων του επιχειρηματία, Άγγελος Καραχάλιος, τόνισε στο Ειδικό Δικαστήριο πως υπάρχουν, δύο σημειώσεις τον Σεπτέμβριο του 2016.

Η μία αφορά συνάντηση στις 15 Σεπτεμβρίου και η άλλη στις 22 Σεπτεμβρίου ανάμεσα στον Νίκο Παππά και τον δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου την πρώτη φορά, ενώ τη δεύτερη στη συνάντηση Παππά – Αρτεμίου μετείχε και ο ίδιος ο κ. Καλογρίτσας.

Η δεύτερη συνάντηση των τριών έχει καταχωρηθεί την ημέρα συνάντησης του κ. Καλογρίτσα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Θα ήθελα να καταθέσω δύο ακόμα σημαντικά στοιχεία που αφορούν την κατάθεση της κυρίας Διαμαντή, αλλά και το ιστορικό sms της 15 Νοεμβρίου 2016, που δεν άφησε ασχολίαστο ο Τύπος και πολιτικός κόσμος. Το συνδέω ευθέως με το περιεχόμενο της κατάθεσης Διαμαντή και με το μήνυμα αυτό, γιατί τέθηκε θέμα αξιοπιστίας της, την χαρακτήρισαν ανυπόληπτη, ψευδομάρτυρα και συκοφάντη. Το ημερολόγιο που τηρούσε η επί σαράντα χρόνια γραμματέας του κ. Καλογρίτσα του οποίου θα καταθέσουμε αποσπάσματα δύο ημερών της 15 και 22-9-2016.Η κυρία Διαμαντή κατέθεσε ότι ο κ. Αρτεμίου είχε συναντήσεις με Παππά και Καλογρίτσα στα γραφεία Καλογρίτσα. Η ίδια μάρτυρας έχει πει, ότι στις 22-9-2016 συναντήθηκε ο Χρήστος Καλογρίτσας με τον  κ. Μαρινάκη. Τόσο στις 15/9 υπάρχει καταχωρημένη συνάντηση με  Αρτεμίου στα γραφεία της εταιρείας Καλογρίτσα αλλά και στις 22 -9 υπάρχει συνάντηση Παππά  Καλογρίτσα με Αρτεμίου, μετά τη συνάντηση με Μαρινάκη και το βράδυ συνάντηση Kαλογρίτσα με τον  κ. Παππά», τόνισε ο κ. Καραχάλιος.

Συγκεκριμένα οι σημειώσεις στο ημερολόγιο της κυρίας Διαμαντή σύμφωνα με την υπεράσπιση του Χρήστου Καλογρίτσα είναι οι εξής :
*15.9.2016: Αρτεμίου (στο γραφείο Καλογρίτσα)  -14,25- 15,00
*22.9.2016: Παππάς και Αρτεμίου (στο γραφείο Καλογρίτσα)  -13,25-23,45
*22.9.2016: Μαρινάκης (στον Πειραιά ) -21,00 – 21,30
*22.9.2016: Παππάς (στο γραφείο Καλογρίτσα)  -22,15-22,4

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button