Διεθνή

Ο αυτοκράτορας Naruhito της Ιαπωνίας και η αυτοκράτειρα Masako στο Λονδίνο για την κηδεία της βασίλισσας

Οι εμφανίσεις του αυτοκρατορικού ζεύγους της Ιαπωνίας είναι σπάνιες .Αυτή τη φορά ο αυτοκράτορας Naruhito της Ιαπωνίας και η αυτοκράτειρα Masako  πέταξαν προς το Λονδίνο με μια συμβατική πτήση επιλέγοντας φυσικά την πρώτη θέση,

Παραδοσιακά o Ιάπωνας αυτοκράτορας δεν παραβρίσκεται  στην κηδεία οποιουδήποτε ατόμου εκτός από τους ίδιους τους γονείς του.

Το ταξίδι του στη Βρετανία στο πλευρό της αυτοκράτειρας είναι το πρώτο μετά την άνοδό του στον θρόνο το 2019 και θεωρείται ένδειξη σεβασμού .

Η επίσκεψη αναδεικνύει τους δεσμούς που σχηματίστηκαν μεταξύ των δύο βασιλικών οικογενειών κατά τη διάρκεια της βασιλείας της Αυτής Μεγαλειότητος.

Κυβερνητικά έγγραφα που διέρρευσαν αποκάλυψαν σχέδια για παγκόσμιους ηγέτες να ταξιδέψουν μαζικά με λεωφορείο στο Αβαείο του Γουέστμινστερ για τη λειτουργία της Δευτέρας, αντί να χρησιμοποιούν ιδιωτικά αυτοκίνητα. Ο αυτοκράτορας πιστεύεται ότι θα είναι μεταξύ των επισήμων  που αναμένεται να επιβιβαστούν στο λεωφορείο.

Η μόνη εξαίρεση θα είναι ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπαίντεν που θα μετακινηθεί με την θωρακισμένη λιμουζίνα του γνωστή σαν «τέρας».

πηγη φωτο:Associated Press

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button