ΕλλάδαΟμογένεια

Νίκος Αλιάγας ο  «Έλληνας» που η παρουσία του κοσμεί την Γαλλική δημοσιογραφία ήρθε να τιμήσει ακόμη μια φορά την πατρίδα του

Ο Νίκος Αλιάγας η απλά ο Έλληνας «Nikos» που λατρεύουν οι Γάλλοι και όχι μόνον ήρθε να τιμήσει την Εθνική μας επέτειο με την φινετσάτη παρουσία του και την Ελληνική «ψυχή» του .

25 Μαρτίου 2021 , όλη η Ελλάδα γιόρτασε τα 200 χρόνια Ελευθερίας της με μια λαμπρή επετειακή  παρέλαση άκρως εντυπωσιακή και υπό το βλέμμα Υψηλών προσκεκλημένων .

Δυστυχώς η μάχη με την πανδημία και τον φόβο εξάπλωσης της ,επέβαλε την απουσία του κόσμου .Όλοι οι Έλληνες ήταν «εκεί» καθηλωμένοι  στις οθόνες των τηλεοράσεων τους. Το γεγονός  κάλυψαν πολλά ΜΜΕ από όλο τον κόσμο τιμώντας  αυτή τη ξεχωριστή γιορτή της Ελλάδας .

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στα παλικάρια μας που παρήλασαν.Δεν ξέρουμε τι να πρωτοθυμηθούμε τους Εύζωνες που έκοβαν την ανάσα  ; Το ιππικό ; Τις  ειδικές δυνάμεις του Στρατού και του Ναυτικού ; Τα μηχανοκίνητα ; Το zoom στον Κάρολο να δακρύζει ;  Τη  Γαλλίδα υπουργό Άμυνας να βλέπει τα Rafalle με θαυμασμό να σκίζουν τον γαλανό αττικό ουρανο ; Όλα ήταν υπέροχα !

Οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ αποφάσισαν να κάνουν την σωστή κίνηση .Κάλεσαν  τον κ Νίκο Αλιάγα τον αγαπητό Έλληνα δημοσιογράφο που γοητεύει εδώ και χρόνια το κοινό.

Ο Νίκος Αλιάγας δεν δέχθηκε καμία αμοιβή και ήρθε αφιλοκερδώς στην Ελλάδα

Ο κ Αλιάγας με την διεθνή καριέρα του όχι μόνον αποδέχθηκε την πρόταση  αλλά δεν θέλησε καν να συζητήσει θέμα πληρωμής του, για κάτι που ο ίδιος το θεωρεί το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει για να τιμήσει τους αγωνιστές του 21 , τους ήρωες της πατρίδας του. Εξ άλλου όπωςω έχει δηλώσει ο ίδιος, η αγάπη του για την Ελλάδα είναι τεράστια.

Ο ίδιος παιδί μεταναστών αν και ζει μόνιμα στη Γαλλία κατεβαίνει συχνά στο χωριό του το Μεσολόγγι για να ντυθεί στα άρματα,  και να γιορτάσει την απελευθέρωση στα πανηγύρια της Αγίας Αγάθης.


Έτσι ο Νίκος Αλιάγας με την γοητευτική φωνή του  και η γοητευτικη αρχισμηνίας κυρία Σοφία Κορμά με την λαμπρή τους παρουσία κατάφεραν να καθηλώσουν όλους μας .

Ήταν  ένα αχτύπητο  δίδυμο ενημέρωσης  που δεν κάλυπτε την εικόνα με περιττή πολυλογία ,και εντυπωσίασε με την αμεσότητα και το στύλ τους.

Η καλύτερη επιλογή απο την κρατική τηλεόραση εδώ και χρόνια .

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button