Ελλάδα

Νεα υπόθεση βιασμού στον Κολωνό : Μητέρα κατήγγειλε τον βιασμό της 12χρονης κόρης της -Δυο συλλήψεις

Σε καταγγελία προχώρησε μητέρα, στην οποία αναφέρει πως το 12χρονο παιδί της, έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης στην περιοχή του Κολωνού.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα, την 12χρονη , που είχε φύγει μόνη της από το σπίτι συγγενικού της προσώπου όπου φιλοξενούνταν με την άδεια της μητέρας της.

Από την έρευνα προέκυψε ότι η ανήλικη βρισκόταν στην περιοχή του Κολωνού μαζί με δύο αγνώστους, εκ των οποίων ο ένας φέρεται να προέβη σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος της.

Το περιστατικό διαπιστώθηκε από τη μητέρα του παιδιού, η οποία δήλωσε πεπεισμένη στους αστυνομικούς ότι οι δράστες έχουν προβεί και στον βιασμό της ανήλικης κόρης της.

Οι δυο άντρες συνελήφθησαν όπως και η μητέρα για έκθεση του παιδιού σε κίνδυνο και αφέθηκε ελεύθερη, μετά από προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Τη δικογραφία σχημάτισε το Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου όπου έγινε η καταγγελία.

👉ακολουθήστε την σελίδα μας στο facebook
https://www.facebook.com/enjoynews.gr/

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button