Μυστήριο με πτώμα ηλικιωμένου στη ταράτσα του Νοσοκομείου Θήβας – Ερωτήματα για την ασφάλεια του χώρου

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας, 28 Ιουλίου, στο Νοσοκομείο Θήβας, όταν εντοπίστηκε πτώμα άνδρα σε προχωρημένη αποσύνθεση στην ταράτσα του κτηρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του e-sterea, πρόκειται για έναν 72χρονο, ο οποίος είχε επισκεφθεί τα Επείγοντα του νοσοκομείου το Σάββατο 26 Ιουλίου, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα υγείας. Κανείς, ωστόσο, δεν αντιλήφθηκε την απομάκρυνσή του από το χώρο του Τμήματος Επειγόντων, ενώ φαίνεται πως – υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες – ανέβηκε σε εξωτερική σκάλα που οδηγεί στην ταράτσα του νοσοκομείου.
Εκεί, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, άφησε την τελευταία του πνοή, χωρίς να εντοπιστεί από το προσωπικό. Η σορός του εντοπίστηκε τυχαία το πρωί της Δευτέρας από υπάλληλο καθαριότητας, ο οποίος ενημέρωσε άμεσα τη διοίκηση και τις αρχές.
Η σορός του άτυχου ηλικιωμένου, σε προχωρημένη σήψη, μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.
Την υπόθεση ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας, ενώ έντονα είναι τα ερωτήματα για την επιτήρηση και την ασφάλεια του νοσοκομειακού χώρου. Παραμένει ασαφές πώς ο ηλικιωμένος ασθενής κατάφερε να απομακρυνθεί ανενόχλητος και να βρεθεί σε απρόσιτο και επισφαλή χώρο, χωρίς κανείς να το αντιληφθεί εγκαίρως.



