Μουσική

Μύκονος :4000 θεατές για να ακούσουν διάσημο dj που πήρε 75000 για λίγες ώρες

Στο Santanna της Αγίας Άννας στην Μύκονο φιλοξενήθηκε ο  Black Coffee . Για την ενημερωσή σας ποιος είναι ο συγκεκριμένος κύριος να σας πούμε ότι πρόκειται  για έναν διάσημο  dj από την Νότια Αφρική που είναι περιζήτητος .

Περίπου τέσσερις χιλιάδες άτομα έδωσαν το «παρών» στο εκρηκτικό live του διάσημου dj ο οποίος πληρώθηκε 75.000 ευρώ για να παίξει τέσσερις ώρες (18.750 την ώρα!)

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι δρόμοι οδηγούσα που οδηγούσαν στην Αγία Άννα  είχαν κυριολεκτικά μπλοκάρει ενώ η ουρά των αυτοκινήτων κάποια στιγμή έφτανε τα τρία χιλιόμετρα απο το πάρκινγκ του Santanna και είχε πλημμυρίσει  από θηριώδη SUV και κόσμο που αδημονούσε για να τον ακούσει.

To κλαμπ γέμισε ασφυκτικά από τουλάχιστον τέσσερις χιλιάδες άτομα που πλήρωσαν κάποια από ένα απλό εισητήριο με ποτό μέχρι τριάντα χιλιάδες ευρώ όπως ακούστηκε για έχουν απέναντι τους τον «μάγο» των decks.

Οι τιμές για ένα απλό τραπέζι ξεκινούσαν  από τα 1000 -2000 ευρώ για παρέα τεσσάρων ατόμων,ενώ υπήρχαν και τα τραπέζια των 3.000- 4.000 για μεγαλύτερες παρέες . Όσο πιο κοντά πλησίαζες τόσο ανέβαινε η  τιμή του τραπεζιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button