Μπλακ αουτ στις Σποράδες λόγω βλάβης

Xωρίσ ηλεκτρικό ρεύμα είναι σήμερα απο το πρωί τα νησιά των Σποράδων. Συγκεκριμένα απο τις 7:30 π.μ. σημειώθηκε βλάβη στον μεγάλο υποσταθμό της Σκιάθου όπου και καταλήγει ο μεγάλος υποθαλάσσιος αγωγός.
Συνεργεία του ΔΕΔΗΕΕ επιχειρούν να εντοπίσουν τη βλάβη και ίσως δώσουν ρεύμα από τον υποσταθμό της ΔΕΗ στο Λαύκο όπως έχει ξαναγίνει στο παρελθόν.
Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου ο δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης τα νησιά είναι γεμάτα κόσμο και ελπίζει να δοθεί σύντομα λύση για να μην ταλαιπωρηθεί κανείς και να ολοκληρωθεί ομαλά η τουριστική σεζόν.
Τέλος σε σχέση με την κακοκαιρία που πλήττει την χώρα οι Σποράδες είναι ανάμεσα στις περιοχές για τις οποίες η ΕΜΥ έχει προειδοποιήσει ότι αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα μέχρι σήμερα το βράδυ.