Ελλάδα

Μπαλάσκας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πάντα υπάρχουν συνήθεις ύποπτοι, αλλά και αυτοί που δεν δείχνουν ύποπτοι

Τρία αναπάντητα ερωτήματα.

  • Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών της άγριας δολοφονίας της 20χρονής Καρολαΐν  στα Γλυκά Νερά.

 

Υπάρχουν τρία ερωτήματα που απασχολούν όσους κάνουν την έρευνα :

Το πρώτο είναι γιατί καμία από τις κάμερες  δεν κατέγραψε τους δράστες .

-Το δεύτερο είναι πώς σε ολόκληρο το σπίτι αλλά και στο δωμάτιο που δολοφονήθηκε η 20χρονη μητέρα δεν έχει βρεθεί DNA των δραστών.

-Το τρίτο  είναι πώς κατάφερε να λυθεί ο σύζυγός της, ο 32χρονος πιλότος, και κάλεσε τις Αρχές.

Ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, αναφερόμενος στις έρευνες για τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ανέφερε πως η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να διαπιστώσει γιατί υπάρχουν τόσες δυσκολίες στη συγκομιδή DNA και αποδεικτικών στοιχείων.

«Ο κύκλος των ερευνών από τα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν έχει κλείσει. Πάντα κατά την έρευνα προκύπτουν απορίες σοβαρές κι εμείς πρέπει να τις λύνουμε. Όταν δεν υπάρχει κάτι σε αυτό που ψάχνουμε, γεννάται απορία. Στην προκειμένη περίπτωση προέκυψαν πολλές απορίες που δεν έχουν λυθεί», υπογράμμισε.

Μάλιστα, τόνισε ότι οι έρευνες στρέφονται παντού. «Παντού στρέφονται οι έρευνες. Πάντα υπάρχουν άλλοι ύποπτοι και οι συνήθεις ύποπτοι, αλλά και οι ύποπτοι που δεν δείχνουν ύποπτοι»

O σύζυγος της  σε σημερινή δήλωση του αναφέρθηκε σε αυτά τα ερωτήματα που θέτονται ως αναπάντητα.

 

Ισχυρίζεται ότι δεν υφίστανται, καθώς, από την πρώτη στιγμή, είχε ο ίδιος δώσει πλήρη και ακριβή εικόνα των όσων διαδραματίστηκαν στη μεζονέτα, το ξημέρωμα της περασμένης Τρίτης, όταν έγινε το φονικό.

«Ότι ερωτήσεις προκύπτουν από το «ρεπορτάζ» τώρα, έχουν απαντηθεί με λεπτομέρειες στην αστυνομία, λίγες ώρες μετά τη ληστεία. Όσο αφορά το εάν υπάρχει κάποιο νέο στοιχείο που να «ξεκλειδώνει την υπόθεση, αυτό δεν το γνωρίζω. Μακάρι όμως, να βρεθεί κάτι σύντομα και να μην περάσει άλλη οικογένεια, αυτό που συνέβη σε εμάς.»

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button