ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Motor Oil: Σε επιφυλακή για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς- τέσσερις τραυματίες

Υπό έλεγχο είναι η φωτιά στις παλαιές εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους.

Αυτή την ώρα δίνεται μάχη για την πλήρη κατάσβεση των εστιών, καθώς αν δεν καεί ό,τι υπάρχει στις σωληνώσεις υπάρχει πάντα ο κίνδυνος αναζωπύρωσης, έκρηξης ή και επέκτασης.

Η φωτιά καίει εντός των παλαιών εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα σε σωληνώσεις.

Υπάρχουν αναφορές ότι πριν ξεσπάσει η φωτιά προηγήθηκε έκρηξη σε σωληνώσεις στον περιβάλλοντα χώρο των διυλιστηρίων, στις εγκαταστάσεις διύλισης.

Σύμφωνα με ορισμένες πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη συνέβη κατά τη διάρκεια εργασιών σε δεξαμενή.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν πυροσβεστικά των διυλιστηρίων, ενώ έχουν λειτουργήσει τα ψυκτικά συστήματα των εγκαταστάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τρεις τραυματίες: Δύο εργαζόμενους με ελαφρά εγκαύματα στα άνω άκρα και έναν που απωθήθηκε από το ωστικό κύμα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν κινδυνεύουν. Το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου είναι σε πλήρη επιφυλακή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button