Mόδα: η αυτοκρατορία της Βικτόρια Μπέκαμ καταρρέει οικονομικά;

Τα χρέη της επιχείρησης της αγέλαστης αλλά σούπερ στυλάτης Βικτόρια Μπέκαμ αγγίζουν πλέον με τα τελευταία στοιχεία το αστρονομικό ποσό των 54 εκατομμυρίων λιρών .
Όπως φαίνεται οι δουλειές έχουν πάρει την κατιούσα όπως αναφέρει σε σχετικό άρθρό της η βρετανική εφημερίδα Mirror το εμπορικό σήμα της σχεδιάστριας αλλά και η νέα εταιρεία μακιγιάζ της έχασαν 6,6 εκατομμύρια λίρες το 2020 ενώ και το 2019 υπήρξαν χρέη ύψους 15,6 εκατομμυρίων λιρών.
Η Εκπρόσωπος της Βικτόρια Μπέκαμ επιβεβαίωσε ότι τα οικονομικά στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τις επιχειρήσεις με το εμπορικό της σήμα – η οποία πουλάει πουλόβερ αξίας 500 λιρών και τζιν αξίας 400 λιρών – ήταν ακριβή και αληθή.
Μάλιστα αναφέρουν ότι τα συνολικά έσοδα του ομίλου Victoria Beckham Holdings μειώθηκαν λόγω των επιπτώσεων της παγκόσμιας πανδημίας.
Ωστόσο, να σημειωθεί ότι η Victoria Beckham Beauty συνεχίζει ακάθεκτη να επεκτείνει τα προϊόντα της με μια σειρά επιτυχημένων προϊόντων στην κατηγορία της καθαρής πολυτελούς ομορφιάς και περιποίησης.