Κινηματογράφος

Μέριλ Στριπ : αποφεύγω τους αρνητικούς ανθρώπους

 

Σπάνια θα συναντήσεις κάποιον που δεν έχει δει κάποια ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Μέριλ Στριπ.
Η Αμερικανίδα ηθοποιός θεωρείται μια από τις σπουδαιότερες της γενιάς της και οι 22 υποψηφιότητες για βραβείο όσκαρ που έχει λάβει το επιβεβαιώνουν περίτρανα. Πολυδιάστατη, άμεση, αληθινή, αστεία, ταλαντούχα και με κοινωνική στόφα, η Μέριλ Στριπ στα 74 της χρόνια είναι πιο ενεργή από ποτέ αποδεικνύοντας ότι η ηλικία είναι απλά ένας μόνο αριθμός.Η γνωστή ηθοποιος Μερίλ Στριπ κάνοντας απολογισμό στη ζωή της είπε:

«Με τον καιρό, σταμάτησα να μιλάω με αυτούς που δεν με άκουγαν και με αυτούς που πάντα ήθελαν να έχουν δίκιο.
Σταμάτησα επίσης να ψάχνω για ανθρώπους που δεν με αναζήτησαν ποτέ, να σκέφτομαι ανθρώπους που δεν με σκέφτηκαν ποτέ.
Άρχισα να κάνω αυτό που με κάνει να νιώθω καλά, χωρίς υπερβολές αλλά με πάθος.
Άρχισα να εμπιστεύομαι τη διαίσθησή μου για τα πάντα, για κάθε επιλογή, για κάθε άνθρωπο.
Άρχισα να αποφεύγω τους αρνητικούς ανθρώπους και άρχισα να κάνω παρέα με τους λίγους θετικούς ανθρώπους.
Γιατί έμαθα να σέβομαι τον εαυτό μου και άρχισα να βάζω τον εαυτό μου πρώτο.
Γιατί πιστεύω ότι το αξίζω…!!!»

Και με τον τίτλο «Δεν έχω άλλη υπομονή», το κείμενο της ηθοποιού που μιλάει για το χρόνο που περνάει, τη φιλία, την αγάπη…πραγματικά εντυπωσιάζει :

«Δεν έχω υπομονή για κάποια πράγματα, όχι επειδή είμαι αλαζονική, αλλά επειδή έχω φτάσει σε ένα σημείο της ζωής μου όπου δεν μπορώ να χάνω χρόνο με ότι με δυσαρεστεί, ή με πληγώνει. Δεν έχω υπομονή για τον κυνισμό, για την υπερβολική κριτική και τις απαιτήσεις οποιασδήποτε φύσης.

Δεν έχω πια τη διάθεση να αρέσω σε όσους δεν αρέσω, να αγαπάω αυτούς που δεν με αγαπάνε και να χαμογελάω σε αυτούς που δεν μου χαμογελάνε. Δεν μπορώ να χαλαλίσω ούτε λεπτό σε αυτούς που λένε ψέματα, ή θέλουν να με χειραγωγήσουν.

Αποφάσισα ότι δεν θέλω να συνυπάρχω με οποιονδήποτε προσποιείται, υποκρίνεται, είναι ανειλικρινής ή με κολακεύει. Δεν μπορώ να ανεχθώ ούτε την επιλεκτική γνώση, ούτε την ακαδημαϊκή αλαζονεία. Δεν με ενδιαφέρει ούτε το κουτσομπολιό.

Αντιπαθώ τις αντιπαραθέσεις και τις συγκρίσεις. Πιστεύω στον κόσμο των αντιθέτων και γι αυτό αποφεύγω ανθρώπους με δύσκαμπτες και άτεγκτες προσωπικότητες. Στη φιλία απεχθάνομαι την έλλειψη αφοσίωσης και την προδοσία. Δεν τα πάω καλά με όσους δεν ξέρουν να πουν μια καλή κουβέντα, ή μια λέξη ενθάρρυνσης. Βαριέμαι τις υπερβολές και δεν μπορώ να αποδεχθώ αυτούς που δεν αγαπάνε τα ζώα.

Και πάνω από όλα δεν έχω υπομονή για όποιον δεν αξίζει την υπομονή μου».

👉ακολουθήστε την σελίδα μας στο facebook για περισσότερη ενημέρωση και όλα τα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα  https://www.facebook.com/enjoynews.gr/

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button