Ελλάδα

Μενίδι: Κρίσιμες ώρες για την 3χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ – Άφαντοι οι γονείς της

Κρίσιμο παραμένει το επόμενο 48ωρο για την 3χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά το απόγευμα της Δευτέρας σε καταυλισμό Ρομά στο Μενίδι, όταν παρασύρθηκε από ΙΧ που έκανε όπισθεν προκειμένου να εξέλθει από χώρο στάθμευσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του παιδιού πίσω από το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της μανούβρας, με αποτέλεσμα να το παρασύρει και να του προκαλέσει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς και σοβαρά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Η 3χρονη νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου δίνει μάχη για τη ζωή της. Οι γιατροί παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας της, καθώς η κατάστασή της εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γονείς του παιδιού δεν έχουν εμφανιστεί στο νοσοκομείο από τη στιγμή του ατυχήματος μέχρι και σήμερα.

Παρά το γεγονός ότι έχει παρέλθει το χρονικό όριο του αυτοφώρου, δεν έχουν αναζητήσει το παιδί τους, το οποίο έχει ήδη υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Το περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα των συνθηκών διαβίωσης και προστασίας ανηλίκων σε καταυλισμούς της Δυτικής Αττικής.

Παράλληλα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» γνωστοποίησε ότι είχε κατά το παρελθόν ενημερώσει τις αρμόδιες Αρχές για περιστατικά παραμέλησης και εγκατάλειψης ανηλίκων στην περιοχή, ζητώντας την άμεση παρέμβασή τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button