ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με τη φράση χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή, ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για προεδρος του ΚΙΝΑΛ

Πριν λίγα λεπτά μέσα από την συχνότητα της Κρατικής τηλεόρασης, ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε κι επίσημα αυτό που φαινόταν πως είχε ήδη κλειδώσει.

Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε:

«Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή, για τους πολίτες, για τη χώρα. Γι’ αυτό η δημοκρατική παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη. Να συμπορευτεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά”.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για να γίνει η παράταξή μας μεγάλη και ισχυρή. Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων. Καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης.

Καλώ όλους τους δημοκράτες πολίτες να μετατρέψουμε αυτή τη διαδικασία σε μια γιορτή δημοκρατίας. Για την απόφασή μου έχω ενημερώσει την πρόεδρό μας, την Φώφη Γεννηματά».

Όπως είχε ήδη διαρρεύσει πριν λίγη ώρα, κι επιβεβαίωσε κι ο ίδιος, λίγο νωρίτερα ο Γιώργος Παπανδρέου είχε επικοινωνήσει με την Φώφη Γεννηματά τηλεφωνικά και την ενημέρωσε για την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Η κυρία Γεννηματά του ευχήθηκε καλή επιτυχία όπως έχει κάνει και με τους υπόλοιπους υποψήφιους μετά την απόσυρσή της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button