Ελλάδα

Μάνος Δασκαλάκης: δεν κρύβομαι , δεν είμαι εξαφανισμένος και θέλω να μάθω  την αλήθεια.

Τι είπε ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών σε συνέντευξη του στον Πάνο Κουσουλό

Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είπε ούτε μια φορά το όνομα της Ρούλας  Πισπιρίγκου έλυσε τη σιωπή του και μίλησε για τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ.

Με δάκρυα στα μάτια δηλώνει πως δούλευε ώρες ατελείωτες για τα παιδιά του και πως μετανιώνει για το γεγονός ότι δεν πέρασε περισσότερες ώρες μαζί τους. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως προκαλούν οι έμμεσες αναφορές του, στην Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά» τονίζει χαρακτηριστικά. Αυτό, το «να μας πει πώς την έδωσε» έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς εμμέσως φαίνεται να αποδέχεται για πρώτη φορά τη βαρύτατη κατηγορία που αντιμετωπίζει η Πισπιρίγκου.

Δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά. Εχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 30 μου χρόνια θα φτάσω και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια. Δεν έχω κανέναν άλλο λόγο. Ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Ελεγα σε κάθε θάνατο μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Εάν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα πως θα φτάσει αυτή η στιγμή»

«Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Ακόμα και τώρα θα πω ότι θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά;».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button