Ελλάδα

Μ. Κουμπαράκη :Το λιανεμπόριο αρωγός του κύκλου της οικονομίας

Τρεις εβδομάδες μετά την επανέναρξη του λιανεμπορίου το enjoynews επικοινώνησε με την επιχειρηματία κυρία Μαρία Κουμπαράκη  που δραστηριοποιείται στο  Ηράκλειο Κρήτης .

Κλείνοντας την τρίτη εβδομάδα μετά την επαναλειτουργία του λιανεμπόριου και βαδίζοντας προς τη μεγάλη εβδομάδα , πως βλέπετε το τζίρο και ποσο ευχαριστημένη είστε;

Συμπληρώνοντας διάστημα τριών ενεργών εβδομάδων στο χώρο του λιανεμπορίου με τη μέθοδο του click inside στα καταστήματα μου, διαπιστώνω με ικανοποίηση πως το αγοραστικό ενδιαφέρον αυξάνεται μέρα με την ημέρα.

Έχετε να προσθέσετε κάτι σχετικά με το γεγονός της ελεύθερης εισόδου στα καταστήματα χωρίς το sms ;

Να προσθέσω ότι το γεγονός της ελεύθερης εισόδου στα καταστήματα χωρίς SMS θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο με την προϋπόθεση ότι ο καθένας μας θα αναλάβει την προσωπική του ευθύνη στην προστασία από τον ιο.

Το νησί βασίζεται  σε μεγάλο βαθμό στα επαγγέλματα γύρω από την εστίαση και τον τουρισμό  πιστεύετε  ότι μετά το άνοιγμα στις  3 Μαΐου θα δώσει ώθηση  στη τοπική αγορά;

Η ανακοίνωση του ανοίγματος της εστίασης με δικαιώνει στην ανέκαθεν πεποίθηση μου πως θα ήταν το έναυσμα για την αύξηση του καταναλωτικου ενδιαφέροντος.

Διατηρώ την αισιοδοξία μου όσον αφορά στην ακόμα καλύτερη πορεία του λιανεμπορίου μετά το άνοιγμα και του τουριστικού τομέα.

Είναι απόλυτα αναγκαίο όχι μόνο γιατί ο τουρισμός θα κινήσει ακόμα περισσότερο την αγορά, αλλά και εξ αιτίας του ότι τα επαγγέλματα που είναι συναφή με τον τουρισμό είναι πολλά   και ο αριθμός των πολιτών που ασχολούνται με αυτά είναι τεραστιος στην Κρήτη.

Το εισόδημα λαμβάνεται… Καταναλώνεται… Επιστρέφει.

Είναι απλά  ο κύκλος του υγιούς εμπορίου ο οποίος προσδοκούμε  να ξεκινήσει σε κανονικά επίπεδα ξανά.Ας ελπίσουμε πως ήδη ξεκίνησε με το λιανεμπόριο   και  θα συνεχίσει σε όλα τα επίπεδα.

Διατηρώ την αισιοδοξία μου….

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button